Beautiful Widgets Pro

Beautiful Widgets Pro voor Android

Schat aan personaliseerbare widgets voor Android

De applicatie Beautiful Widgets heeft veel widgets voor de Android. Er zijn weer- en tijdwidgets, maar ook widgets om bepaalde standaardinstellingen aan te passen.


Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Kwaliteitswidget
  • Eenvoudig te personaliseren
  • Handige tutorial

TEGEN

  • Weinig verschillende widgets

Essentieel
10

De applicatie Beautiful Widgets heeft veel widgets voor de Android. Er zijn weer- en tijdwidgets, maar ook widgets om bepaalde standaardinstellingen aan te passen.


Genoeg widgets om je scherm te personaliseren!

Wat zijn widgets nu eigenlijk? Volgens de definitie van Beautiful Widgets, is een widget een kleine applicatie dat doorlopend informatie toont over bijvoorbeeld het weer of de tijd.

Met Beautiful Widgets voeg je tientallen van deze kleine objecten aan je startscherm toe. Je kunt de standaardklok die als fabrieksinstelling op het toestel is geïmplementeerd vervangen en het weer van dag tot dag volgen dankzij de dagelijkse update van de weersverwachting. De widgets zijn makkelijk te installeren en geven direct toegang tot WiFi, Bluetooth, en verschillende opties om helderheid van het scherm aan te passen, en mogelijkheden om geluid en trilstand en nog veel meer aan te passen.

Eigenaren van een Android Jelly Bean ontvangen bovendien verrijkte visualisaties van informatie over het weer in de notificatiebalk.

De kracht van de widget is dat je heel veel kunt aanpassen naar eigen voorkeur: formaat, design, tekstkleur. Ook kun je het thema aanpassen zodat de skin (look & feel) van de widget er heel anders uitziet. BW (Beautiful Widgets) geeft een overzicht van de meest populaire thema's die door gebruikers van de widget gebruikt worden. De thema's kun je ook bekijken via Theme Store.

Op de site van LevelUp Studio, de ontwikkelaar van de app, kun je je eigen thema's delen.

Top gebruiksvriendelijkheid

Bij het opstarten van de Beautiful Widgets applicatie, krijg je een tutorial waarin uitgelegd wordt hoe de applicatie werkt. Eigenlijk wel een heel goed idee, want het helpt de gebruiker meteen op weg. Andere mobiele applicaties kunnen hier een voorbeeld aan nemen.

Interface met zorg gemaakt

Het beginscherm van Beautiful Widgets toont welke widgets er allemaal geïnstalleerd zijn op je toestel. Elke widget heeft een heel duidelijke beschrijving welk element gewijzigd kan worden.

De lijst van widgets is zelf beschikbaar in de balk van widgets. Widgets worden met .bw extensie op de Android geïnstalleerd.

Een uitstekende widget app

Als je op zoek bent naar een applicatie om het startscherm van de Android met widgets te personaliseren, dan is Beautiful Widgets zonder twijfel de beste keuze. Beautiful Widget is al drie jaar een van de populairste commerciële apps in Google Play Store en echt je investering waard. LevelUp heeft veel aandacht voor gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit in Beautiful Widgets gestopt.

Aantekeningen

De download link verwijst naar Google Play Store.

Meeste downloads Boeken voor android

Beautiful Widgets Pro

Download

Beautiful Widgets Pro 5.7.8

Beoordelingen about Beautiful Widgets Pro

Promotie×